Busola CMS Second description Third description Four description A cincea
Busola CMS Second description Third description Four description A cincea
 
 

Campurile cu * sunt obligatorii

Busola CMS - website pentru pensiune, hotel, vila

Busola CMS este o aplicatie web destinata promovarii profesionale pe internet a unitatilor de cazare (pensiune, hotel, cabana, vila, casa de vacanta, etc) din Romania.

Busola CMS realizeaza un website dotat cu un sistem de administrare al continutului (Content Manager System) specializat pentru unitati de cazare.

Busola CMS detine plugin-uri special create pentru prezentarea profesionala a unitatilor de cazare si facilizarea actualizarii informatiilor de catre proprietarul site-ului.

Busola CMS a fost realizata urmarindu-se urmatoarele criterii:

 • Sa automatizeze optimizarea codului pentru motoarele de cautare (Google, Bing, Yahoo, Ask), realizand eficient propulsarea paginilor in primele 10 rezultate ale cautarilor dupa cuvintele cheie specifice.
 • Zona de administrare sa aiba o interfata prietenoasa, cat mai intuitiva, pentru a fi accesibila persoanelor cu cunostinte minime in domeniul IT.
 • Toate paginile website-ului realizat sa contina cod valid HTML, conform cu standardele W3C.

Caracteristici principale ale aplicatiei Busola CMS.

 • Realizarea automata a optimizarii continutului pentru cele mai bune rezultate in Google.
 • Permite realizarea unui website multilingual pentru hotel, pensiune, cabana, vila, casa de vacanta (practic numar nelimitat de limbi).
 • Permite actualizarea, modificarea si dezvoltarea continutului, extrem de usor si intuitiv pentru nespecialisti.
 • Permite extinderea nelimitata a numarului de pagini, cu un singur click.
 • Permite crearea unui numar nelimitat de galerii de imagini (aplicatia detine motor intern de optimizare automata a imaginilor). Orice pagina a website-ului se poate transforma in galerie de imagini cu un singur click.
 • Modul (plug-in) de rezervare online pentru hoteluri, pensiuni, case de vacanta, vile, etc. Permite ajustarea simpla a numarului de camere disponibile si al tarifelor corespunzatoare fiecarui tip de camera, oferind vizitatorului calculul automat al costurilor.
 • Modul (plug-in) de afisare a localizarii pensiunii, hotelului, casei de vacanta, vilei, etc, pe harta google. Permite identificarea si afisarea coordonatelor gps in pagina de localizare a website-ului, permitand turistului sa ajunga usor la destinatie.
 • Modul (plug-in) de afisare a atractiilor si obiectivelor turistice din aproprierea hotelului, pensiunii, casei de vacanta, vilei, etc, importante pentru turisti.
 • Realizare simpla a paginii de prezentare a facilitatilor prin inserarea plugin-ului dedicat. Acesta permite afisarea facilitatilor de care dispune pensiunea, hotelul, vila, casa de vacanta, etc, si facilitatile camerelor.

Toate aceste caracteristici fac din aplicatia Busola CMS cea mai buna optiune pentru unitatile de cazare care doresc o promovare eficienta pe internet.

Busola va orienta turistul la destinatie!